Ylli Polovina in italiano
VENDLINDJA KU JETOJ DHE PUNOJ QYTETI I DY VAJZAVE TË MIA
PUBLICITIKË

“ME APO PA AMERIKËN”
“ME APO PA AMERIKËN”
“ME APO PA AMERIKËN”
DOLI NGA SHTYPI LIBRI “SHQIPTARËT ME DY HOXHA”
“SHQIPTARËT ME DY HOXHA”
Artikuj të tjerë .....kërkoni në këtë faqeS'AFËRMI
MIRËSEVINI

.JPG
Foto: .JPG
DOLI NGA SHTYPI LIBRI “SHQIPTARËT ME DY HOXHA”


PASQYRA E LENDËS

Enveri i Tiranës, por edhe Fadili i Prishtinës (fq.10)
Heshtja e Tiranës (fq.13)
Jetët e tyre në një krahasim (fq.15)
Ambasadori Lik Seiti (fq.20)
Çfarë raporton ambasadori Sokrat Plaka (fq.22)
Dosja e fshehtë (fq.24)
Dhjetë muajt e Enver Hoxhës në Paris (fq.25)
“Kuqalashi” (fq.27)
Prova e vitit 1939 (fq.30)
Drejt Shqipërisë në krah të Dushan Mugoshës (fq. 34)
Ishin malazezë, jo serbë (fq. 35)
Me biçikletë drejt Tiranës (fq. 38)
Miladin Popoviçi në kampin e internimit në Peqin (fq. 44)
Dushan Mugosha di shqip (fq. 47)
Një radiostacion i huaj vazhdimisht kërkonte të dhëna (fq. 49)
Demonstrata (fq. 53)
Një profesor nga Korça, që e kanë pushuar nga puna (fq. 54)
Fadili tetë ditë në burg (fq. 56)
Dikur “Kuqalash”, tani “Taras” (fq. 57)
Një episod i censuruar për Qemal Stafën (fq. 59)
82 ditë udhëtim drejt shtabit të Titos dhe një muaj kthim drejt shtabit të Enverit në Labinot (fq. 62)
Të dy Hoxhat bëhen komandantët më të mëdhenj (fq. 66)
Konferenca e Bujanit (fq. 67)
Një Hoxha i tretë (fq. 69)
Çfarë shkruan Hoxha i parë, Enveri (fq. 71)
Ana Lalaj: “Tito ja kishte arritur që në Kosovë të heshtej për Bujanin, kurse në Shqipëri të heshtej për Kosovën” (fq. 75)
Blof bashkëpunimi (fq. 78)
Kundër Mukjes ishte jo Miladini, por Vukmanoviç Tempo (fq. 80)
Beograd, takimi në katin e tretë të Hotel “Madera” (fq. 85)
Telegrami i fshehtë i Koçi Xoxes për Aleksandër Rankoviçin (fq. 90)
Takimi sekret në Tiranë (fq. 93)
Dy orë pa pushim, por çfarë i thanë njëri-tjetrit? (fq. 96)
Spiunim me anë të një libri (fq. 100)
Njeriu i jugosllavëve në Tiranë (fq. 102)
Libri “Titistët” shet Fadilin (fq. 106)
UDB mban shënim (fq. 110)
Enver Hoxha pret që çështja e Kosovës të piqet (fq. 112)
Sipas Nexhmije Hoxhës (fq. 116)
Loja e Titos dhe e Enverit me dy republika shqiptare (fq. 118)
Në qershor 2015 (fq. 121)
Fluturimi i gabuar i avionit me në bord komandantin e Marinës Jugosllave (fq. 123)
Një Nushi i njohur në Kosovë, por edhe dy të tjerë në Tiranë (fq. 126)
Projekti për pushtimin e Jugosllavisë (fq. 129)
Si e kuptuan në Beograd mosfirmosjen nga Tirana të Marrëveshjes së Helsinkit (fq. 133)
Hekurudha nga Shkodra të shkonte drejt Titogradit apo Prizrenit? (fq. 135)
Në 18 janar 1980 (fq.137)
Materiali i plotë i bisedës me Enver Hoxhën (fq. 141)
Tefta Cami, Kristaq Rama, Sokrat Plaka, Stefanaq Pollo... në një delegacion në Prishtinë (fq. 144)
Ymer Jaka: “S’ka nevojë për përkthyes” (fq. 146)
Një Hoxhë tjetër, Nedini (fq. 149)
“Shqipëria sulmohet vetëm po të kalojnë mbi trupat tona” (fq. 151
Çfarë në një mbledhje sekrete u tha Tito kryetarëve të republikave? (fq. 155)
Mesazhi Bashkim-Shqiponjë (fq. 157)
16 tetor 1980, çfarë tha Enveri (fq. 159)
Rrëmbimi në Bukuresht i një antitisti që kishte qenë në Shqipëri (fq. 160)
Rrëmbimi në Paris i një antitisti tjetër të strehuar në Tiranë (fq. 162)
Rusët në pas shpinë (fq. 163)
Vizita e fundit e Titos në Kosovë (fq. 166)Version i printueshem
Faqja paraardhese

LIBRAT

Libra të tjerë .....

LIBRI I FUNDIT
Image Title Here
LIBRA TË TJERË
Kontakt: ylli@yllipolovina.com © 2007-2017 yllipolovina.com Webmaster: taulant@topciu.com