Ylli Polovina in italiano
VENDLINDJA KU JETOJ DHE PUNOJ QYTETI I DY VAJZAVE TË MIA
PUBLICITIKË

U knaqa me librin Berat, o zemr
URDHRI TOP SEKRET NGA KREMLINI: MERRENI PRISHTINN!
60 LIBRAT E MI
Shteti Kundr / Nga Ylli Polovina
Analiz S a r a j e v , m o j m o t r
Artikuj të tjerë .....kërkoni në këtë faqeS'AFËRMI
MIRËSEVINI

.jpg
Foto: .jpg
HANA E KËLCYRËS QË DEL NË VJENË


© Copyright
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Asnjë
pjesë e këtij vëllimi nuk mund të riprodhohet,
memorizohet apo përcillet në ndonjë formë a
me ndonjë mjet elektronik, mekanik, me anë
të fotokopjes, në disk ose në mënyra të tjera,
përfshirë dhe kinemanë, radion, televizionin, pa
autorizimin me shkrim nga autori.

Libri është gratis.
Secili që e dëshiron për ta lexuar tia bëjë kërkesën autorit në adresën elektronike:
yllipolovina@gmail.com

PASQYRA E LËNDËS

Familja që u ngulit me kështjellë në rrip të malit
Sarajet-kala në psikën e familjes Këlcyra
Dinastia në vetëgjyqësi: burgim të përjetshëm për anëtarin e saj imoral
Shqipëria e para, pastaj sarajet e mia
Një vetëvrasje në vitin 1914
Beu antibej
Dënimi me vdekje
Arrestimi i parë i Ali Këlcyrës nga italianët
E fejuara vetëm 14 vjeçe
Intrigë në Pallatin Mbretëror
Intrigë tjetër, këtë herë në familjen latifondiste Vrioni
Vetërrëfim
1929: plumba në Athinë
Pasioni i politikës rri mbi familjen
Një ndodhi e papritur në Pallatin e Mbretit
Ecja e çuditshme në Paris
Atentat i dështuar
Pallati Mbretëror nuk gjen rehat prej thashethemeve
Oxhaku Këlcyra po fiket
Vëllai qe një gomar, por shumë i pashëm
Muhamet Poli
Në 7 prill 1939 na lanë vetëm
Më në fund
Ardhja në Këlcyrë, natë e errët dhe pastaj një mëngjes plot diell
Udhëtimi konspirativ i Ali Këlcyrës nëpër Shqipëri
Nervozohet mëkëmbësi Françesko Jakomoni
Kthimi i vonë dhe lotët e Didushit
Greku mund të shesë gruan, por jo atdheun
Ikje e shpejtë nga Këlcyra
Sërish arrestim nga italianët
Arkitekti enigmatik Serkul
Tentantivë tjetër për ta arrestuar
Lufta e Këlcyrës
Enver Hoxha-Ali Këlcyra

Version i printueshem
Faqja paraardhese

LIBRAT

Libra të tjerë .....

LIBRI I FUNDIT
Image Title Here
LIBRA TË TJERË
Kontakt: ylli@yllipolovina.com © 2007-2017 yllipolovina.com Webmaster: taulant@topciu.com